Saturday, 4 February 2012

.K.A.R.E.N.A.H.S.A.H.A.B.A.T.

OK....nie nak habak mai kat korang sume....hehehe....sebenarnyer banyak citer yang nak dikongsikan kat readers sume...tapi hari ni nak citer pasal karenah sahabat2 aku....nak tau aperrrr..ni hah!!!




Nie la NUNU dan SELE....
Mereka ni perangai macam budak-budak....tgk la tu...tak abis2 dengn adegan dragonball...hehehehe...Mereka nie dah macam adik beradik tau...kat mktb aku nie semua orang jadi rapat sebab tiap2 hari tengok muka sama..hehehehe....walaupun muka sama tiap2 hari nampak berbeza...hah kembali kepada anak2 didik nih....mereka dikaitkan dengan 'kekasih gelap'betul ker????x betul pom...sebab si haslam ni dah ade mkwe....name mkwe die tut.................xboleh bgitau sekarang ...hehehe.....si NUNU ni pulak sangat hyperactive....si NUNU ni perangai dia gler2 sikit....sportim terlebih la katakan..tapi ape2 pun mereka sangat2 lah sweet dengn karenah masing-masing...hehehehe...ok tu jer yang nak aku nak kongsi dengn korang sumer ...arap2 dapat la tambah info pasal si NUNU dan si SELE nih...hehehehe



hahaha...tengok gambar  korang mesti dah  tau aper yang bakal sye ceritakan kat korang sume kan.....heheheehe...OK kiter perkenalkan dulu watak2 dalam gambr tu dari kiri : jenn(saya)...si comel...sheem....billa....mimi...erin...kimosh.....dan yang terakhir  si Nunu la.....saper yang tak kenal keaktifan NUNU nih.....ok gambar ni diambil oleh si RARA...kesian dia tak masuk gambar ni....Si RARA ni memang photographer terbaeeek la...hehehe...mase ni kiteorg baru je balek dari surau....mase tu ary sabtu...xde program so kiteorng telah diberi arahan untuk ke surau supaya asrama dikosongkan...so terpaksa kena tinggalkan tempat yang paling indah iaitu 'KATIL' buat sementara waktu...hehehehe....saat manis ni kiteorang ada kat PUM....saje jer tak balek asrama lagi....lagipun duk kat asrama pun boring...jadi kami habiskan waktu bergambar.....hehehehe...
itu jer yang dapat azni kongsikan kat korang sume.....


*
*
*
lot's of love
azni aamtrilisya


MY BESTIE~

KAWAN
..nie sume kawan yang pernah conteng hati azni....hehehehe
Yang cute miut ni name die Nur Aainaa Athirah binti Abd Aziz...
sye panggil die 'mel' singkatan pada comel...hehehe
mel nie memang seorang yang cool n superb la...
kalau tak percye...cube kawan ngan die...hehehe
*
*
*
*


 


Yang ni pulak nisa...name panjang Nor Anisa binti Salleh..
Nisa ni seorang yang cantik..For your information..nisa ni ramai gler peminat....
Nisa ni dah la cantik !pandai pulak tu....
Nisa ni seorang yang cool je bila buat sesuatu perkara..tu jer yang dpt sye kongsi psl SI nisa ni..:)
*
*
*
*




Yang ni pulak chah...name panjang die Zahirah Afiqah binti Mohd Nadzri.Chah ni pon seorang yang sangat memahami dan penyanyang...Fikiran die matang dooeee....Ape2 pun Chah dah pindah ke maktab bitara  .die dapat MRSM PC..nie nk pesan kat korang Chah memang sangat100x bijak cari kawan...hehehehe

*
*
*
*


Yang ni pulak Eqah..name panjang Haziqah binti Hamid...Eqah ni seorang yang periang.Eqah ni peminat setia k-pop....Semua band ,lagu korea dia pakar...kalau tak dengar 1 lagu korea sehari memang tak boleh tidur la si EQAH ni...hehehe....FYI...Eqah ni seorang yang mudah sangat air mata dia keluar...hehehehe....tak kira tempat air mata Eqah ni nak keluar...hehee..:)

*
*
*
*

:) Yang ni ela..name panjang Siti Aziela binti Mohd Yussof....Azni panggil si ela nie Jelitawati...nak tau kenape sebab die selalu panggil azni anggun...so sebagai pembalasannyer azni taruk la name tu kat die...hehehe.....nak bagitau pasal jelitawati ni ,die seorang yang sangat pembersih....die x suka tempat2 kotor tau..hehehe...tapi die memang kawan yang rock la katakan....hehehe
*
*
*
*



Yang ni alia..Nama panjang alia ialah Nor Alia binti Mat Rofi..Alia ni seorang yang sangat banyak cakap..hehehe...topik yang die citer memang panjnag....hahaha..tapi alia ni baik kalau kita faham perangai die....:)
*
*
*
*


Yang ni sele...Nma sebenar Haslam Sayuti...sele ni memang perangai dia entah ape2 entah...hehehe...pepun yang menarik tentang haslam ni dia seorang yang hyperactive...hehehehe...ke mana jer dia pergi mesti ade je perempuan2 yang tertarik...hehehe(sele kau jangn perasan yer...saje jer nak puji2 kau sikit...):
harap maaf yer gadis2 di luar sane dia dah berpunyer...hahaha

*
*
*
*




Yang ni pulak adib..nama sebenar muhamad Adib bin Ali...nak cakap pasal Adib pulak nih...Si Adib seorang yang suka mengankat kening bile jumpa jer dengan mkwe2 comel...hehehe(maaf yer adib aku terover)eheheehe...sebenarnya Adib ni seorang yang pemalu....Kalau kenal dia baru la tau siapa Adib sebenarnya...heheheehe..

*
*
*
*



Yang nie Erina..Nma sebenar ialah Wan Erina Ayuni binti Wan Leeh....nak tau aper yang menarik tentang si Erin nih....Erin ni memang peminat fanatik hero pelakon OMBAK RINDU...ape name dia tu????haaaaa!!!Aaron Aziz...Erin ni pun memang serba tahu kalau tanye bab Aaron Aziz nih...hehehe...tapi yang sya nak fokuskan ialah erin memang seorang yang manja....tapi manja bertempat tau....korang?????hehehehe

*
*
*
*



haaaaaa!!!!si kecil molek ni mimi...nama sebenar mimi auni binti hashim....fakta menarik tentang mimi ni...dia seorang yang sangat100x comel dan kiut yang prenah saya jumpa...hehehehe...mimi ni seorang yang kelakar tau....semua perkataan yang keluar dari mulut dia buat orang lain ketawa tak henti2...hehehehe...sayang mimi....:P

*
*
*
*





Si comel ni pulak nama rara...nama penuh Nur  Athirah binti Daud....Rara ni seorang yang kuat tau....tabah....semua bagi kat die.....ape2 pun Rara memang seorang kawan yang memahami dan selalu menjadi ibu dalam mnyelesaikan masalah..hehehe

*
*
*
*




Nie Sheem...nama yang dikehendaki polis ialah Nor Syamira binti Shamsuri...hehehehe
ape yang menarik perhatian syer biler kawan dengan si sheem ni ialah die seorang yang romantik,,,hehehehe...(tak tau dapat idea dari mane tulis romntik tu)dan satu hal lagi sheem nie seorang yang setia...huhuhuhu
tapi sory dah berpunyer...

*
*
*
*


Yang ni nasrin...nama penuuh Nor Nasrin Zahirah binti Zahari...nasrin memang seorang yang sangat pemalu,.tapi kalau dah kenal memang tak berhenti bercakap doee....tapi satu hal jer yang sye nak cakap kat dia u are the coolest friends that i've been ....hehehe

*
*
*
*

Nie Eisya...nama sebenar Siti Norisha binti Zakaria....ape yang best tentang dia ialah dia memang seorang yang sangat2 tabah dan cekal...walau ape pun rintangan yang datang dia lalui dengan bersemangat...memang perangai tu yang sye suka tentang si Eisya ni...dan satu lagi eisya ni seorang yang cool,funky,peramah n banyak lagi la...kalau nak tulis tu tak muat la page ni...hhehehe


*
*
*
*

nie kimosh..kimosh ni nampak sekali macam anak orang cina tapi nak buat macam mana fakta:kimosh anak orang melayu..biarpun bermata SEPET...hehehe.....Nma sebenar Nik Anis Akrimah binti Nik Luqmanul hakim....kimosh nie seorng yang sangt kelakar.....kalau tak ada dia memang sunyi la kiteorng...hehehee...tu je yang nak kongsi pasal kimosh nih...hehehe....so kimosh i want u to know we all love your funny alwaz....hehehe

*
*
*
*


Yng ni nunu....nama penuh Nurul Anis binti Abdullah..Nunu nie seorang yang sportim....kalau nak cari pengacara majlis tu cari nunu lah yer sume.....hehehee,,,Nunu nie memang dah banyak kali terlibat dalam bidang pengacra,lakonan n nyanyian...nasib baik jer si Nunu ni tak masuk PILIH KASIH kalau tak aku tak tau la ape yang jadi kat peserta yang lain tu...hehehehe

*
*
*
*


Yang ni leen...nama sebenar Nur Adeleen binti Wahab....mc leen yang paling cantik la yang aku pernah jumpa...hehehe...tapi kawan-kawan yang lain jangan terasa...korang pom 2x5 jer cantik macam leen...hehehehe...p/s:leen jaga diri leklok..sayang kamu....gud luck

*
*
*
*

Yang ni pulak mirass....nama sebenar Nur Amirah binti Jaafar...mirass ni orangnyer manis...cantik pulak tu....senyuman mu memang memukau...hehehehe...mirass ialah roomate yang paling sweet sour...hehehe... I LOVE U MIRASS....p/s:jaga diri leklok.....semoga berjaya ....gud luck duduk kat pc tu....hehehehe
*
*
*
*


haaaa!!!!yang ni zie_anne....yang menarik tentang zie ni...dia seorang yng sangt mudah bergaul...tak kira ke mana dia pergi sekalipun senang jer dia dapat kawan...hehehe...dah la comel + cantik n sume lah dia ade....sampai tak terkata aku bile tengok gambar si comel nih...hehehe....
*
*
*
*


Yang ni billa...nama penih si hitam manis ni Nor Habilla binti Che Nordin...Billa ni seorang yang sangat hebat tau...dia dah banyak kali wakil maktb untuk pertandingan SILAT..hehehe.memang si billa ni pakar dalam semua jenis silat..heheheehe....bak kata org qlate:''BILLA KATANG''seganas2 dia pon hati tetap lembut maaaaa...hehehe
*
*
*
*


itu saje yang dapat saye kongsikan dengn readers sume...
lot's of love:
azni aamtrilisya















KiKs Pra-f4

nie nak habak mai pasal kiks kiteorng......memang boring tak terkata la..tapi ape yang paling best ialah dapat TIDUR mase cikgu ngajar cort yang entah ape2.....hehehe....tapi tu lain citer..ni la yang nk habak.........
Nie gambar yang diambil ketika menunggu mak cik cafe siapkan air....:) hehehehe
lompat lompat lompat!!!!!hehehehehe
nie la kumpulan juri yang tak berkaliber pada malam persembahan kiks.....
tema:MAHAJELILAWAK....
memang lawak abis.....hehehehe
P/S:nie gmbr gadis hujan.....mase amek ni hujan....first naik atas benda yang berbatu nie selama 3 thun kiteorng dok kat mktb nih

*
*
*
*
*
*
DAN NIE GAMBAR SEPANGJANG AKTIVITI BERJALAN......





















nie jer yang dapat azni kongsi pasal KIKS.....
*
*
*
*
Thanks for reading.......
LOT'S OF LOVE:
azni aamtrilisya

















Friday, 3 February 2012

Awesome Dinner



ni la malam yang paling seronok tapi tak seronok sangat sebab tak ade mase nak amek gmbr dengn kawan-kawan yang dah hensem dan comel-comel sume...sebab guru pengiring beri arahan lepas makan naik bas terus......gambar nie je yang sempat amek..tu pun amek dari kamera my bestie iaitu aainaa & lukme



nie je lar yang sempat amek.....yang saya x puas hati pasal dinner nie sebab 'aq yang pakai skirt pom kena amek gmbr ngn ONIEY'.....Lepas tu pulak kena panggil kat miss Ilzam ...korang nak tau aper yang die cakap:sesape yang nama dan gambarnye diambil akn ke JPPM....lepas jer miss cakap macam tu aper lagi????terkejut tak terkata la.....atooooiiii.....:( nasib baik la miss cakap akn dipertimbangkan ...kalau tak memang dah tercabut jantung dah....heheheeh